Ανακοίνωση Τύπου 24/9/07

Σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου

Αθήνα, 24 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β'  Αθήνας κ. Γιώργος Ανωμερίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Θέλω θερμά να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Να υποσχεθώ σε όλους τους πολίτες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, ότι πιστός σε αρχές και αξίες, θα συνεχίσω να υπηρετώ, όπως διαχρονικά πράττω, τον άνθρωπο, το κοινό καλό και τον τόπο.

Ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στα πλαίσια των αποφάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου, θα εργασθώ για την ενδυνάμωση της ενότητας και της προοπτικής του Κινήματος με εφαρμογή εγγυημένων διαδικασιών δεοντολογίας και πιστοποίησης. Βασισμένοι στο ομόφωνα  ψηφισμένο Καταστατικό μας  και  στα

δημοκρατικά  εκλεγμένα  όργανά μας,  με πίστη  στη συλλογικότητα των μελών μας, θα αναλύσουμε τα μηνύματα της κοινωνίας και θα επανασυνδέσουμε τους δεσμούς μαζί της. Με πολιτικές πρωτοβουλίες  και  βαθιές  τομές  στο  πολιτικό  σύστημα, θα αποδείξουμε ξανά ότι είμαστε ένα αυτόνομο και δυνατό δημοκρατικό και σοσιαλιστικό κίνημα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει με ευθύνη τη χώρα στο προοδευτικό της μέλλον.»

Προηγούμενο άρθρο
Ανακοίνωση Τύπου 16/10/08
Επόμενο άρθρο
Ανακοίνωση Τύπου 29/8/07